Vi har delarna till din bil!

Välkommen till BakaxelDelar

BakaxelDelar specialiserar sig på bakaxlar och bakaxeldelar till framförallt Volvo men även till många andra bilmärken. Våra produkter är attraktiva för såväl muskelbilar som för renovering av originalaxlar. Vi har det mesta när det är dags för renovering av din bakaxel. Förutom bakaxlar / bakaxelrenovering erbjuder vi även växellådor, kopplings- och bromsdetaljer samt mycket mycket mer. På våra produktsidor presenterar vi ett urval av de produkter och tjänster som vi erbjuder våra kunder. Vi jobbar med motorsport i sverige och skickar även till hela världen.

 

Original är inte alltid bäst!

Original är inte alltid bäst
Produkterna du hittar hos oss är de bästa på marknaden! Eftersöker du hållbara och slitstarka delar som tål påfrestningarna på strippen så räcker inte originaldelar långt.

Vi har det du söker!
Vi har kanske inte allt du önskar i lager just nu, men vi kan säkert fixa det! Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och önskemål.

Drivlina. 
Bakaxeldelar har lagt enormt mycket tid och energi på att ta bort delar / svänghjul som inte håller måttet. Vi säljer absolut inte omborrade original svänghjul. Vi har svänghjul från ACT, svänghjul från Tenaci, svänghjul från Fidanza och gör många olika custom svänghjul i varierande vikter. När det gäller drifting har det under de senaste åren blivit så att svänghjulen ska väga lite mer.

De flesta av våra svänghjul är Forged / smidda som sedan bearbetas.