Ctek MXS 5.0, 5A, 12V

Leveranstid: 3-5 dagar

849,00 kr
ELLER

Översikt

Unik underhållsladdning och ett läge för optimerad laddning under kalla vinterdagar.

Ctek MXS 5.0, 5A, 12V

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

  • Ctek MXS 5.0, 5A, 12V
  • Ctek MXS 5.0, 5A, 12V

Detaljer

ALLROUNDLADDNING MED PROFFSFUNKTIONER
MXS 5.0-laddaren innehåller samma moderna teknik som tidigare bara funnits i CTEK:s proffsprodukter. Laddaren löser många batterirelaterade problem och är perfekt för den som ställer höga krav.
MXS 5.0 har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning och ett läge för optimerad laddning under kalla vinterdagar.
MXS 5.0 klarar även laddning av krävande batterier (t.ex. Optima). Hela laddningsprocessen går att följa på den unika displayen.

MXS 5.0 är en helautomatisk 8-stegsladdare som ger 0,8A eller 5A för 12V-batterier mellan 1,2 och 110Ah och den lämpar sig för underhållsladdning upp till 160Ah. Laddaren är IP 65-klassad (stänk- och dammtät), skyddar fordonselektroniken, skapar inga gnistor och är polaritetsskyddad och kortslutningssäker. Den levereras med 5 års garanti.

Laddare
12 volt automatisk
Laddström 5 Ampere
8- Stegs
5 års garanti

Mer information

Artikelnr. buttekMXS50A
Leveranstid 3-5 dagar
Vikt 1.0000

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar i priser/tillgänglighet för de produkter som beskrivs på hemsidan.
Produktbilderna som visas på hemsidan kan i vissa fall skilja sig från den faktiska produktens utseende.

Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive 25% moms.