STÅLFLÄTAD SKYDDSSTRUMPA 60MM

Leveranstid: 3-5 dagar

295,00 kr
ELLER

Översikt

Stålflätad skyddsstrumpa är flätade rostfria ståltrådar som ligger i par om 6 för bästa slitagemotstånd, flexibilitet samt värmeskydd.

SÄLJES PER METER.

STÅLFLÄTAD SKYDDSSTRUMPA 60MM

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

  • STÅLFLÄTAD SKYDDSSTRUMPA 60MM

Detaljer

Stålflätad skyddsstrumpa är flätade rostfria ståltrådar som ligger i par om 6 för bästa slitagemotstånd, flexibilitet samt värmeskydd. Perfekt för att skydda slangar och kablar som ofta ligger allt för nära värmekällor. Både slangar och kablar samt medier som färdas i slangar påverkas negativt av värmestrålning och påskyndar åldring. Därför är värmeskydd lämpligt. Stålflätad skyddsstrumpa klarar alla kemikalier som bränslen och oljor t.ex. Den rostfria strumpan klarar extrema temperaturer som inga slangar eller kablar gör. Den är främst avsedd som slitageskydd men motverkar också den värsta värmestrålningen som uppstår vid turbo, grenrör och avgassystem. En stålflätad skyddsstrumpa är väldigt flexibel i storlek. Du hittar max ytterdiameter på slang som passar i strumpan i måttabellen här nedan: Storleken som anges är rekomenderad max ytterdiameter på slang eller kabel som skall användas i strumpan. Pris per. meter

Mer information

Artikelnr. b00060060
Leveranstid 3-5 dagar
Vikt 1.0000
Bilmärke Ej specificerat
Kompatibilitet Nej
Bilmodeller Övriga / Ej spec. -

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar i priser/tillgänglighet för de produkter som beskrivs på hemsidan.
Produktbilderna som visas på hemsidan kan i vissa fall skilja sig från den faktiska produktens utseende.

Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive 25% moms.